Tjäna pengar till klassen eller skolan

-
-

Räcker inte pengarna till allt som både elever, föräldrar och lärare vill ha i skolan? Kanske har klassen bestämt sig för att åka på klassresa i 6:an? Oavsett vilken anledning ni har för att fylla på klasskassan kan vi på Ljusdrottningen.se erbjuda en lösning. Genom att sälja våra svensktillverkade ljus kan ni enkelt och effektivt tjäna pengar till den där klassresan eller skapa möjligheter för investeringar i skolgårdsmiljön.


Att sälja ljus är både enkelt och roligt


Tillsammans kan man uppnå fantastiska saker och snabbt visa på resultat. Våra produkter är enkla, och roliga att sälja inte minst för att efterfrågan av kvalitetsljus är så stort i de svenska hemmen. Vi har två olika varor som ni kan sälja; antingen ljusaskar (med 4 ljus i varje) eller kartonger med blockljus (12 i varje). Ni kan läsa mer om dem här.


Bra vinstmarginaler ger snabba pengar


Känner ni för att börja tjäna pengar till klasskassan eller skolan genom att sälja ljus? Vad roligt att höra! All information kring hur ni går tillväga för att börja sälja hittar ni här.


Förutom att våra produkter är enkla att sälja så har de även en väldigt bra vinstmarginal vilket gör att ni inom kort kommer att närma er slutsumman ni behöver för att uppnå era drömmar. Kolla in våra räknexempel nedan så ser ni själva hur får det går att öka på föreningens pengapåse.


  • 20 personer som säljer 10 ljusaskar var (dvs 200 ljusaskar) tjänar 8 000 kronor!
  • 20 personer som säljer 15 ljusaskar var (dvs 300 ljusaskar) tjänar 12 000 kronor!
  • 20 personer som säljer 20 ljusaskar var (dvs 400 ljusaskar) tjänar 16 000 kronor!
  • Sälj 1 kartong ljus och tjäna 360 kronor!
  • Sälj 2 kartonger ljus och tjäna 720 kronor!
  • Sälj 3 kartonger ljus och tjäna 1080 kronor!

Mer information om inköpspris och vinstmarginaler hittar ni här.


Vi hjälper skolklasser att uppnå sina drömmar.

-

Skapa engagemang genom att integrera försäljningen i undervisningen


Uttrycket förena "nytta med nöje" är ganska slitet men för att lyfta engagemanget i klassen kan en bra tips vara att integrera försäljningen med lektionerna. Varför inte tillsammans hålla koll på säljstatistiken och räkna på summan intjänade pengar på mattelektionerna?


Vi vet att drömmarna och önskemålen är många bland eleverna och Ljusdrottningen.se vill hjälpa till att förverkliga dem.

-

 
- - -
- - -